Bruce Willisistä jälleen isä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Die Hard -elokuvan myötä maailmanmaineeseen noussut Bruce Willis on Arnold Schwarzeneggerin ja Sylvester Stallonen ohella yksi Hollywoodin suosituimmista toimintatähdistä. Ensi vuonna mies nähdään samannimisiin sarjakuviin perustuvan Sin City -elokuvan jatko-osassa.

58-vuotiaasta näyttelijästä tulee pian jälleen isä. Us Magazine -lehden mukaan Bruce Willisin 35-vuotias vaimo, Emma Heming, odottaa parhaillaan pariskunnan toista lasta. Bruce Willisillä on ennestään neljä lasta. Rumer, Scout ja Tallulah -tyttäret ovat peräisin hänen avioliitostaan ex-vaimonsa, Demi Mooren, kanssa.

Bruce Willis oli naimisissa Demi Mooren kanssa vuosina 1987 – 2000. Heillä on kolme yhteistä lasta Rumer, Scout ja Tallulah. Mies avioitui maaliskuussa 2009 valokuvamalli Emma Hemmingin kanssa. Heillä on yhteinen Mabel Ray -tytär, joka syntyi viime vuonna.