Justin Bieber tekemässä parishiltonit? ”Pakko olla aprillipila”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin nuori laulaja Justin Bieber vahvisti muutama päivä sitten jäävänsä eläkkeelle uraltaan. Lausuntoa on tosin epäilty myös lapselliseksi julkisuustempuksi, sillä Bieber totesi myöhemmin, ettei hän ole lähdössä minnekään. Ainakin pitkä tauko musiikista on kuitenkin odotettavissa.

Maailman arvostetuimpiin DJ-alan ammattilehtien lukeutuva Mixmag uutisoi huhtikuussa, että Justin Bieber aikoo ryhtyä tekemään uraa tiskijukkana. Hänen oli määrä tehdä DJ-debyyttinsä Ibizalla ja keikkailla myös Las Vegasissa. Lehden mukaan Justin oli pyytänyt ystäväänsä Usheria opettamaan hänelle kappaleiden miksaamista.

Mixmagin mukaan Bieberin oli määrä aloittaa viikoittaiset DJ-keikat kesäkuussa, mutta niin ei tapahtunut. Viime keväänä tietoja uudesta urasta epäiltiin pelkäksi aprillipilaksi, mutta Bieberin eläköitymisviestien jälkeen DJ-ura on nyt noussut uudelleen esiin. Bieberin kaltaisella julkkikselle voisi olla kysyntää alalla, vaikka hänen tekninen osaamisensa ei olisi kovin kehuttavalla tasolla.

Toinen Hollywood-julkkis, Paris Hilton, aloitti omat DJ-keikkansa viime keväänä. Ne saivat suuren suosion, ja nykyisin seurapiirinainen keikkailee sekä Ibizalla että Las Vegasissa. Jouluna Hilton väitti TMZ-julkaisun haastattelussa lukeutuvansa maailman viiden parhaan DJ-tähden joukkoon. Todellisuudessa hän ei kuitenkaan yllä edes sadan parhaan listalle.