Lara Bingle julkaisi topless-sänkykuvansa Instagramissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen mallikaunotar Lara Bingle on tehnyt viime vuosina näyttävää uraa kotimaansa lisäksi myös Yhdysvalloissa. Tähti seurustelee nykyään Avatar-näyttelijä Sam Worthingtonin kanssa, ja on sittemmin poseerannut usein paparazzikuvissa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Nyt Lara Bingle on jakanut Instagram-tilillään rohkean otoksen. Poikaystävän ikuistamassa topless-kuvassa mallikaunotar nähdään makaamassa selällään sängyllä. 

26-vuotias australialainen Lara Bingle tuli kotimaassaan tunnetuksi kiistellyn matkailumainoksen myötä vuonna 2006. Sittemmin läpimurtonsa tehnyt kaunotar on poseerannut muiden muassa Grazia, OK!, Who ja New Idea -lehtien kansissa ja poseerannut useissa mainoskampanjoissa. Hänellä on myös kotimaassaan oma Being Lara Bingle -realitysarja.