Justin Bieberin kaverin pahoinpitelysyytteet hylättiin – ei tarpeeksi todisteita

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Lil Twist tunnetaan musiikkiuraansa paremmin siitä, että hän kuuluu ystävänsä Lil Zan kanssa Justin Bieberin läheiseen ystäväpiiriin. Kanadalaisen popparin ja tämän ystävien välit ovat kuitenkin tulehtuneet, sillä Bieber uskoo poikien varastaneen hänen omaisuuttaan.

Lil Twistiä epäiltiin taannoin pahoinpitelystä, mutta nyt syytteet on hylätty. Justin Bieberin kotona ollut nainen väitti nuoren miehen tarttuneen häneen väkivaltaisesti neitokaisen yritettyä poistua talosta. TMZ-sivuston mukaan tapahtumasta ei kuitenkaan ole tarpeeksi todistusaineistoa, jotta Lil Twist voitaisiin tuomita oikeudessa pahoinpitelystä.

Pahoinpitelysyytteen lisäksi Lil Twist on aiheuttanut kohua muun muassa kaahaamalla Bieberin autolla ja hän on jäänyt kiinni kannabiksen polttamisesta. Äskettäin Bieberin manageri Scooter Braun halusi tämän viettävän vähemmän aikaa Lil Twistin kanssa. Braun on kuvaillut räppäriä tähdelle vahingolliseksi loiseksi.