Realitytähti kritisoi homoutta: ”Vagina haluttavampi kuin anus!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitytelevision kultakaudella saamme tutustua television välityksellä uskomattomiin tavispersooniin, jotka jäisivät muuten todennäköisesti pimentoon suurelta väestöltä. Honey Boo Boo, Kardashianit ja vaikkapa Tila Tequila ovat suosittuja siksi, että he osaavat ärsyttää sopivasti katsojakuntaansa.

Nyt Duck Dynasty -realitysarjan tähti Phil Robertson on kommentoinut homoseksuaalisuutta poikkeuksellisen rajusti. Parrakas ankanmetsästysvälineitä valmistava miekkonen nimittäin vertasi naisen vaginaa ja miehen peräaukkoa keskenään.

– Minun mielestäni miehenä vagina on vain paljon haluttavampi kuin toisen miehen anus. Mietin vain – siellä on paljon enemmän tutkailtavaa! Naisella on enemmän tarjottavaa. Miettikää nyt, jätkät! Ymmärrättekö, mitä sanon? Synti – se ei ole loogista, se vain ei ole, kertoi Robertson GQ-lehdelle.

Monet ovat miehen lausunnosta eri mieltä, ja lausunnosta onkin noussut Yhdysvalloissa varsinainen skandaali. Onhan seksuaalinen suuntautuminen toki muistakin asioista kiinni kuin itse seksiaktista ja sen toteuttamispaikasta.

Duck Dynasty on amerikkalainen realitysarja, joka kertoo West Monroessa Louisianassa asuvasta Robertsonin perheestä. Perhe elättää itsensä Duck Commander -yrityksellä, joka tekee tuotteita ankan metsästäjille.