Koskettava tempaus kuolleen koiran muistolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koiran kuolema on lähes aina erittäin koskettava tapaus, sillä valtaosa lemmikkikoirista on kuin perheenjäseniä. Monet koiranomistajat haluavat muistaa rakasta nelijalkaistaan vielä kuoleman jälkeen monin tavoin, kuten esimerkiksi muistolaatalla tai ilmoituksella koiramediassa.

Kuva: Reddit
Kuva: Reddit

Nyt Reddit-käyttäjä Jerryyyy on kuvannut uimarannalla tavallista koskettavamman ja samalla myös hauskemman muistotempauksen. Phoebe-koiran muistoksi rannalla oli nimittäin tuotu laatikollinen tennispalloja. Laatikossa olevassa viestissä kerrottiin mistä on kyse, ja että Phoeben muiston kunniaksi palloja saa lainata koirille heiteltäväksi. Samalla muistutettiin, että myös ihmisten kannattaa elää kuin koirat; täynnä pyyteetöntä rakkautta, lojaaliutta ja onnea.