Masturboiva mies kamppaili 15 poliisin kanssa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joillekin meistä on suotu sellainen tuuri, että henkilö tuntuu aina joutuvan toinen toistaan käsittämättömämpiin tilanteisiin. Nämä tosielämän Turmiolan Tommit teuraroivat humalassa ja riehaantuvat julkisilla paikoilla siveettömyyksiin. Nyt eräs mies on hämmentänyt oregonilaisen Iggy’s Bar & Grill -ravintolan väkeä tekosillaan.

37-vuotias Andrew Frey nimittäin aloitti villin viikonloppunsa lauantaina metamfetamiini-huumeen käytöllä. Aineiden ansiosta miehen oma filmi meni poikki varhaisessa vaiheessa, mutta sen sijaan muut ihmiset kokivat varsinaisen näytelmän sekoilevan Freyn ansiosta. Hän ei maksanut tilaamalleen lukkosepälle, ja vaelteli läheisessä kauppakeskuksessa, kunnes vartijat heittivät hänet ulos.

Tämän jälkeen Frey löysi tiensä Iggy’s Bar & Grill -ravintolaan ja otti peniksensä esiin. Mies alkoi masturboida keskellä baaria asiakkaiden nähden. Poliisien saapuessa paikalle villikko tyydytti itseään edelleen, mutta oli sentään siirtynyt paikan wc-tiloihin. Virkavalta yritti taltuttaa Freyn etälamauttimella.

Vaadittiin silti 15 poliisia ennen kuin riehuva mies saatiin rautoihin. Hän sai hoitoa paikallisessa sairaalassa, minkä jälkeen Andrew Frey pääsi vankilaselliin. Miestä syytetään julkisesta siveettömyydestä, pidätyksen vastustamisesta ja varkaudesta, uutisoi Daily Mirror -lehti.