Cheryl Cole jakoi rantakuviaan Instagramissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen laulajatähti Cheryl Cole kuului aikoinaan kotimaassaan suureen suosioon nousseeseen Girls Aloud -tyttöbändiin. Tähti herätti hiljattain kohua isokokoisella ruusutatuoinnilla, jonka hän otti takapuoleensa. Laulajatar kertoi tatuoinnin järkyttäneen hänen äitiään.

30-vuotias laulajatar tunnetaan musiikin lisäksi upeasta ulkomuodostaan. Etelä-Afrikassa joululomaansa viettänyt Cheryl Cole julkaisi Instagramissa näyttävän bikinikuvasarjan. Otoksissa kaunotar poseeraa rannalla koira sylissään.

Popstar-ohjelmasta alunperin kuuluisuuteen singahtanut Cheryl Cole on ollut otsikoissa myös rakkauselämänsä merkeissä. Laulajatähti ryhtyi seurustelemaan futistähti Ashley Colen kanssa vuonna 2004. Pariskunta meni naimisiin pari vuotta myöhemmin. He erosivat sittemmin, kun Ashley Cole jäi kiinni uskottomuudesta. Cherylin Call My Name -singlen uskotaan kertovan hänen entisestä aviomiehestään.