Justin Bieber ei päästänyt isovanhempiaan ensi-iltaan – katkeruutta kulissien takana?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinitähti Justin Bieber nähtiin äskettäin Believe-elokuvan ensi-illassa perheineen. Paikalla edustamassa oli tähden äiti Pattie Mallette, joka on varsin kuuma puumanainen 37-vuotiaana. Popparin äidin vanhemmat Bruce ja Diane Dale olivat myös tukemassa laulajasuosikkia punaisella matolla.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Mutta joku jäi joukosta pois. Justin Bieber jätti nimittäin kutsumatta paikalle isänsä vanhemmat George ja Kathy Bieberin. Isovanhemmat olivat kotonaan Kanadassa, mutta kertoivat, että olisivat halunneet olla paikalla pojanpoikansa huippuhetkellä. Heitä ei kuitenkaan haluttu mukaan, mistä pariskunta huokaili Radar Online -lehdelle.

Syy Justinin päätöksen voi olla siinä, että kyseiset isovanhemmat ovat viime aikoina kritisoineet tähteä tämän käytöksestä. Isoisä George Bieber kertoi taannoin New York Daily News -lehdelle, että poptähti ei koskaan soita heille, eikä välitä heistä. Hänen mukaansa Bieber elää aivan eri planeetalla isovanhempiensa kanssa. Aviopari haluaisi saada rahallista tukea upporikkaalta laulajalta.