Maailman suurin takapuoli uhmaa painovoimaa – kaksimetrinen peppu pysäyttää

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Liikakilot ovat monelle naiselle kauhistuksen aihe. Kaikki eivät kuitenkaan kuulu tähän samaan vartalostaan neuroottisten neitokaisten ryhmään. Sarah Masseylla on jättikokoinen takamus ja se on naiselle ylpeyden aihe.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tummaihoinen kurvitar omaa nimittäin yli parimetrisen pepunympäryksen. Takamuksensa takia hänen on vaikeampi ostaa vaatteita, ja ostokset myös maksavat tavallista enemmän. Sarahin lasten isä Albert Little kertoi YouTube-videolla vaikuttuneensa ensisilmäyksellä Masseyn muhkeista muodoista.

Sarah itse uskoo omistavansa maailman suurimman takapuolen. Hän saa kurviensa takia paljon huomiota, mikä häiritsee teini-ikäisiä poikia. Peppukurvit eivät estä naista treenaamasta kunto-ohjaajan kanssa puistossa. Sarah Massey on alkanut hyödyntää muotojaan laittamalla alusvaatekuvia itsestään verkkoon fanien silmäniloksi.