Valkohäntäpeura teki kohtalokkaan virheen – hyppäsi kissapetojen ateriaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vankeudessa elävillä petoeläimillä on raa’at saalistajan vaistot, vaikka ne eivät pääsekään jahtaamaan ruokaansa villissä luonnossa elävien serkkujensa tavoin. Nyt Washingtonissa sijaitsevan Smithsonian eläintarhan kissapedoille koitti onnenpäivät, sillä illallinen saapui vapaaehtoisesti niiden eteen.

Aitauksessaan elelleet gepardit eivät varmasti olleet uskoa silmiään, kun niiden reviirillä pomppi vahingossa aitauksen sisäpuolelle loikannut valkohäntäpeura. Hirvieläin oli hypännyt aitaukseen eläintarhan viereisestä metsästä, jossa saman lajin edustajia elää kokonaisen lauman verran.

Kuten arvata saattaa, eivät aitauksessa asuneet gepardit olleet epäonnisen valkohäntäpeuran virheestä pahoillaan ja ne käyttivätkin tilaisuuden hyödyksi. Riistaeläin päätyi petojen illalliseksi ja eläintarhan tiedottajan mukaan gepardit toteuttivat saalistamisellaan vain luonnollista viettiään. Eläintarha ei pahoittele asiaa, Huffington Post raportoi.