Salaatista löytyi järkyttävä yllätys – kuollut sammakko salaatissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu jatkuvasti mitä erikoisempia ravintoloita ja pikaruokapaikkoja koskevia uutisia. Toisinaan ne koskevat ruoan seasta löytyneitä ikäviä yllätyksiä, jotka eivät todellakaan olisi kuuluneet tilattuun annokseen.

New Yorkissa sijaitsevassa pikaruokalassa Pret a Mangerissa asioinut nainen sai tonnikalasalaattiinsa ällöttävän lisätäytteen. Wall Street Journalin toimittaja Kathryn Lurie jakoi Instagramissa kuvan ystävänsä tilaamasta Albacore Tuna Nicoise -salaattiannoksesta, jossa makasi kuollut sammakko.

– Ystäväni oli ymmärrttävästi järkyttynyt, Lurie twiittasi.

– Kuvittele miltä sammakosta mahtoi tuntua, vastasi WSJ:n toimittaja Troy McCullough.

Gothamist-lehti pyysi Pret a Manger -ravintolalta kommenttia asiaan. Ravintolan edustajat pahoittelivat tapahtumaa julkaisemassaan tiedotteessa. He lupasivat tutkia asian perinpohjaisesti, ja varmistaa ettei vastaavanlaista lisäproteiinin lähdettä enää eksy heidän salaattiannoksiinsa.