Miehellä on kaksi sukuelintä – paljasti nyt aktiensa erikoisuudet

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Villeimmissä kuvitelmissaan tavismies voisi unelmoida omistavansa kaksi sukuelintä, joilla voisi tuottaa naisille nautintoa suuremman määrän. Tällaisia luonnonoikkuja on olemassa, ja nyt eräs mies on avautunut Reddit-palvelussa elämästään kahden elimen omistajana.

Kuva: Reddit
Kuva: Reddit

DoubleD***Dude-nimimerkillä kirjoittanut henkilö kärsii difalliasta, eli harvinaisesta epämuodostumasta, jossa miehellä on jo syntyessään kaksi siitintä. Todistaakseen asian hän julkaisi verkossa kaksi kuvaa erikoisesta elinparistaan. Mies kertoi tulleensa kiusatuksi koulussa tilansa takia, mutta ei sen takia koskaan ajatellut leikkauttaa toista sukuelintään pois.

Hän paljasti myös intiimielämänsä saloja, ja tunnusti muun muassa olevansa biseksuaali. Muhkea varustus pakottaa miehen kulkemaan aina kommandona, sillä alushousut ovat hänelle tuskaa. Kaksieliminen mies paljasti myös joutuvansa laukeamaan usein, koska hänen eturauhasensa oireilee, mikäli hän ei ejakuloi tarpeeksi usein.

Miehen mukaan siemennestettä tulvii kahdesta siittimestä todella paljon. Intiimielämä on ollut kahden miehuuden kanssa vilkasta, sillä mukaan on mahtunut ryhmätapahtumia ja muita erikoisia kokemuksia naisten kanssa. Monet neitokaiset joko rakastavat tai juoksevat karkuun nähdessään mitä hänen housuissaan piilee. Tällä hetkellä miehellä on parisuhde sekä mieheen että naiseen, joiden kanssa on onnellinen.

Kaksi sukuelintä on saanut miehen harkitsemaan aikoinaan myös uraa aikuisviihteessä, mutta hän ei ole toteuttanut ajatusta. Hän kertoo, ettei tarvitse aikuisviihteen tekemisestä saatuja rahoja ollakseen onnellinen. Miehellä on myös suosikkielin, sillä hän pitää enemmän oikeanpuoleisesta siittimestään. Daily Mirror -lehden mukaan maailmasta löytyy noin sata difallia-tapausta.