Justin Bieber ja Selena Gomez hurjastelivat yhdessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuosi 2013 on jo mennyttä aikaa, mutta Justin Bieber ei suostu katoamaan minnekään kohuotsikoista. Taannoin teinitähti ilmoitti jäävänsä eläkkeelle uraltaan, mutta tähden edustajat ilmoittivat nopeasti kyseessä olleen vain vitsi.

Nyt Justin Bieberin puolestaan huhutaan tapailevan jälleen ex-tyttöystäväänsä, poptähti ja näyttelijä Selena Gomezia. Syynä spekulaatiolle ovat Twitter-kuvat, joissa kaksikko ajelee segway-kulkuneuvoilla pitkin Kalifornian Calabasasin katuja.

– Kiitoksia Justin Bieberille joka käski meidän painua v**tuun ja hänen henkivartijoilleen jotka tukkivat tien, kirjoitti toisen kuvan twiitannut Nick Sanitsky.

– Selena Gomezin bongaaminen oli upeaa mutta Justin Bieber pilasi hetken, Nick lisäsi myöhemmin.

Teinitähti Justin Bieberin väitettiin taannoin haukkuneen faniaan valaaksi. Äskettäin kuitenkin paljastui, että asiasta viihdelehdille avautunut neito oli mahdollisesti saanut rahallisen korvauksen tarinastaan. Justin Bieber aikoo vetäytyä uraltaan joksikin aikaa.