Legendaariset leffakohtaukset uusiksi – koiran näyttelemänä! Katso hulvattomat kuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tietyt elokuvat kuuluvat yleissivistykseen, ja lähes jokainen on jossain vaiheessa elämäänsä katsonut ne. Esimerkiksi Dirty Dancing – kuuma tanssi, The Notebook ja Titanic kuuluvat legendaarisiin elokuviin, jotka ovat aiheuttaneet sydämentykytyksiä useille katsojasukupolville.

Nyt eräs mies päätti luoda elokuvien ikonisia kohtauksia uusiksi hauskojen valokuvien avulla. Hänellä on niin hyvä suhde pomonsa koiran kanssa, että parivaljakko esiintyy otoksissa yhdessä romanttisissa poseerauksissa.

Kuviin ovat päätyneet esimerkiksi humoristiset otokset Nälkäpeli, Spider-Man, GhostTop Gun ja Sixteen Candles -elokuvista. Koira ja mies pääsevät näyttelemään myös Brokeback Mountain -elokuvan homorakastavaisia. Kuvista uutisoi aiemmin Suomessa uusi koiraihmisten verkkomedia Kuono.fi.