Naisella raju addiktio: Söi oman patjansa – nyt nakertaa äidin patjaa

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Maailmassa riittää riippuvuuksia moneen junaan. Erilaisia dokumentteja tutkaillessa tulee tunne, että lähes mihin tahansa voi addiktoitua. TLC-kanavan My Strange Addiction -ohjelmassa tavataan maailman erikoisimpia riippuvuuksia.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Eräs St. Louisista, Missourista, kotoisin oleva nainen on addiktoitunut patjan syömiseen. Jennifer repii sängyn patjasta palasia ja käyttää aikaansa nuolemalla ja pureskelemalla niitä. Hän järkytti aikanaan läheisiään paljastamalla heille intohimonsa.

Veli Darius kertoo YouTube-videolla todella yllättyneensä siskonsa edesottamuksista. Jenniferin kerrotaan syöneen kahdeksan patjaa addiktion alkamisen jälkeen. Ylipainoinen nainen nakertaa tällä hetkellä äitinsä patjaa, koska söi jo omansa.