Justin Bieber ja Selena Gomez seurustelevat? Intiimi valokuva nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Bieber ei voi muistella viime vuotta pelkästään hyvillä mielin, sillä hän päätyi otsikoihin lukemattomia kertoja toilailujensa takia. Hän myös erosi tyttöystävästään Selena Gomezista, joka tunnetaan menestyksekkäänä näyttelijänä ja laulajana.

Kerroimme toissapäivänä kuinka Justin ja Selena kuvattiin yllättäen ulkoilemassa yhdessä, kun he kaahailivat Segway-menopeleillä kaupungilla. Julkkisparin seurustelun jatkumisesta huhuttiin heti, ja nyt epäilyt näyttävät olevan totta. Justin nimittäin julkaisi Instagramissa valokuvan, jossa hän ja Selena halailevat hellästi. Kuvatekstissä Justin kirjoitti: ”Rakastan sitä miten katsot minua.”

Teinitähti Justin Bieberin väitettiin taannoin haukkuneen faniaan valaaksi. Sittemmin kuitenkin paljastui, että asiasta viihdelehdille avautunut neitokainen oli mahdollisesti saanut samalta lehdeltä rahallisen korvauksen tarinastaan. Justin Bieber kertoi vuodenvaihteessa vetäytyvänsä uraltaan joksikin aikaa eläkkeelle, mutta asia paljastui nopeasti lapselliseksi julkisuustempuksi.