Olga Kent on alkuvuoden bikiniyllättäjä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet julkisuudesta tutut kaunottaret ovat viettäneet pitkää joululomaa etelän lomakohteissa. Eräs tuntemattomampi nimi on moldovalainen mallitähti Olga Kent, joka on uransa aikana myös näytellyt elokuvissa, kuten Fuga di cervelli.

180-senttinen kaunotar on viettänyt vuodenvaihteen Miami Beachilla, jossa hänet on ikuistettu lähes päivittäin bikinikuviin. Monet paljon tunnetummat julkkiskaunottaret kevyesti peittoava Olga lienee yksi alkaneen vuoden kuumimpia julkkistähtiä.

Olga Kent, eli Olga Calpajiu, osallistui 17-vuotiaana paikalliseen kauneuskilpailuun Moldovassa. Hän voitti Miss Transnistria -tittelin, eikä ajatellut sen jälkeen malliuraa. Lukion jälkeen neito kuitenkin tapasi romanialaisen kykyjenetsijän, joka auttoi häntä pääsemään italialaisille mallimarkkinoille. Saapasmaassa Olgan ura lähti nousukiitoon, ja häntä on nähty muun muassa Triumph ja Benetton -merkkien alusvaatekampanjoissa.