Nainen, pahojen poikien deittailu kannattaa unohtaa

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Joskus kadulla näkee pareja, jotka saavat katsojan ihmettelemään, mitä kyseiset ihmiset tekevät yhdessä – upea nainen on valinnut seurustelukumppanikseen toilailevan rentun. Tällainen asetelma voi hämmentää, vaikka naisten tiedetään usein rakastuvan renttuihin.

Elämässään menestyvät ja hyväluontoiset naiset voivat joskus erehtyä ihastumaan miehessä oleviin piileviin mahdollisuuksiin. Jos olet taipuvainen löytämään itsesi suhteesta kävelevän ”projektin” kanssa, mieti vielä hetki. Tällaiset kaksilahkeiset voivat olla herttaisia ja hurmaavia, mutta myös käytännön tasolla keskeneräisiä.

Heidän elämänsä palaset eivät ole täysin kohdallaan, mikä aiheuttaa kaaosta arkeen. Miehet eivät ehkä ole toipuneet edellisestä erostaan. He kieriskelevät rahaongelmissa tai hankkiutuvat usein tekemisiin alkoholin kanssa. Joskus heillä on lapsuuden traumoja, joita ei ole käsiteltu kunnolla. Padotut tunteet saattavat nousta esiin parisuhteessa.

Niin sanotut hyvät tytöt voivat päätyä suhteeseen tällaisen miehen kanssa, koska heidän luontainen empaattisuutensa ja toiveikkuutensa laittaa heidät uskomaan, että mies voi muuttua. Kauniimman sukupuolen edustajat voivat olla koukussa pelastamiseen ja nauttia auttamisesta. Pahan pojan kanssa tekemisiin joutuessaan neidot eivät kuitenkaan heti huomaa, että toista voi palvella väärälläkin tavalla.

Suhde rentun kanssa ei voi onnistua, koska se on liian yksisuuntainen. Nainen joutuu koko ajan kantamaan kortensa kekoon yhteiseen pesään, kun mies vain kuluttaa voimavaroja ja ottaa vastaan antamatta yhtä paljon takaisin. Toisen ihmisen elämään puuttuminen käy lopulta työstä, joka on omiaan tappamaan romantiikan.

Haasteista pitävät kauniimman sukupuolen edustajat saattavat jaksaa pitkäänkin suhdetta ongelmallisen miehen kanssa, mutta jossain vaiheessa ylilyöntien jälkeen raja tulee vastaan. Keskeneräistä miestä ei tee mieli esitellä ystäville ja vanhemmille, koska hänestä ei voi Elite Dailyn mukaan koskaan olla varma. Siinä missä spontaanisuus voi olla jännittävää, epäluotettavuus latistaa välit.

On syytä pohtia sitä, mitä mieheltä todella haluaa. Usein kunnolliset urokset voivat olla pahoihin poikiin mieltyneen naisen mielestä tylsiä ja liian helppoja. Tasapainossa oleva mies on todellisuudessa kuitenkin kaukana tylsästä – hän on juuri se unelmien kaveri, joka järjestää yhteisiä romanttisia iltoja ja käyttää sinuun aikaansa. Itselle on syytä antaa vain parasta. Millaista kumppania toivoisit parhaalle ystävällesi tai siskollesi? Älä tyydy vähempään.