Syömishäiriö paheni – Ke$ha joutui hoitoon

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ronskista tyylistään tunnettu popkaunotar Ke$ha, eli Kesha Sebert, nähtiin äskettäin vähäpukeisena uuden Dirty Love -kappaleen musiikkivideolla. Videolla laulajatar muun muassa esiintyi lavalla kahden drag queen -asuisen miehen kanssa.

Viihdemaailman paineet ovat kovat varsinkin ulkonäköä ajatellen, ja se näkyy usein tähtien elämässä. Ke$ha on kärsinyt jo pitkään syömishäiriöstä. Hän päätti tehdä nyt elämässään järkevän valinnan suuntaamalla vieroitushoitoon.

– Olen puhunut omana itsenä olemisesta ja itsen rakastamisesta, mutta sitä on hankala harjoittaa käytännössä. En ole tavattavissa seuraavien 30 päivän aikana, koska haen apua syömishäiriööni… Jotta rakastaisin itseäni taas sellaisena kuin olen, kommentoi neito TMZ-sivustolle.

Vuonna 2005 levytyssopimuksen saanut Ke$ha nousi maailmanmaineeseen Animal-debyyttialbumillaan. Vuonna 2010 julkaistun levyn jälkeen tähdeltä on ilmestynyt myös Warrior-albumi pari vuotta sitten. Ke$ha on maininnut musiikillisiksi vaikutteikseen Beckin, Queenin, Led Zeppelinin, Madonnan, Aaron Nevillen, Britney Spearsin ja Iggy Popin.