Olga Kent vesileikeissä bikineissä – kellukkeet omasta takaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet julkisuudesta tutut kaunottaret ovat viettäneet pitkää joululomaa etelän lomakohteissa. Eräs tuntemattomampi nimi on moldovalainen mallitähti Olga Kent, joka on uransa aikana myös näytellyt elokuvissa, kuten Fuga di cervelli. Viime päivinä Olga on bongattu Miami Beachin maisemissa.

Eilen moldovalaiskaunotar nautiskeli jälleen lomatunnelmista Miami Beachin rannalla, ja hän käväisi myös pulahtamassa vesileikeissä. Mallitulokas kuvattiin myös kellumassa selällään rantavedessä.

Olga Kent, eli Olga Calpajiu, osallistui 17-vuotiaana paikalliseen kauneuskilpailuun Moldovassa. Hän voitti Miss Transnistria -tittelin, eikä ajatellut sen jälkeen malliuraa. Lukion jälkeen neito kuitenkin tapasi romanialaisen kykyjenetsijän, joka auttoi häntä pääsemään italialaisille mallimarkkinoille. Saapasmaassa Olgan ura lähti nousukiitoon, ja häntä on nähty muun muassa Triumph ja Benetton -merkkien alusvaatekampanjoissa.