Dildo aiheutti pariskunnan eron – vaimon paikat venyivät liikaa

Lifestyle · Stara.fi

Monissa verkkokaupoissa kuluttajien on nykyisin mahdollista kirjoittaa tuotteista omia arvioitaan, jotka helpottavat muita shoppailijoita ostopäätösten tekemisessä. Sama pätee myös makuuhuoneeseen tarkoitettuihin seksivälineisiin. Nyt erään suurikokoisen dildon arvostelu leviää verkossa.

Kahdeksantuumaisen jättidildon hankkinut perheenäiti kertoo arvostelussaan, kuinka hän hankki Ann Summersin verkkokaupasta apuvälineen kompensoimaan aviomiehensä epätyydyttävän pientä sukuelintä. Laite osoittautui niin hyväksi, että vaimo käytti sitä miehensä työmatkan aikana runsaasti. Miehen saavuttua takaisin kotiin hän ryhtyi harrastamaan seksiä ja huomasi vaimonsa löystyneen alapään.

– Raukka mies kosketti hädin tuskin reunoja, vaimo kertoi tarinassaan.

Mies suuttui vaimolle ja epäili tätä uskottomuudesta. Lopulta nainen kertoi pakanneensa tavaransa ja muuttaneensa äitinsä luokse. Dildo mukanaan. Arvosteluita voi kirjoittaa kuka tahansa, joten tarinan todenperäisyydestä ei voida olla varmoja. Joka tapauksessa hauska tarina voi olla opettavainen ja varoittaa hankkimasta liian suuria dildoja. Tarinan vaimo suosittelee tuotetta lämpimästi.

Kuva: Ann Summers
Kuva: Ann Summers

Uusimmat