Pariskunta yritti maksaa juomarahan huumeilla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kerroimme hiljattain miehestä, joka käveli olutostoksille alligaattori kainalossaan. Herran tarkoituksena oli maksaa juomansa eläimen ja oluen vaihtokaupalla. Nyt hieman samankaltaiseen keinoon turvautunut pari joutuu vastaamaan teoistaan telkien takana.

Ryan Bensen ja Erica Manley olivat syömässä Oregonin Seasidessa sijaitsevassa kala- ja pihviravintolassa, kun he kokeilivat vaihtoehtoista maksutapaa tippien antamiseksi. Pariskunta oli maksanut ravintolalaskunsa normaalisti pankkikortilla, mutta tarjoilijan juomarahaksi he tarjosivat pientä kirjekuorta, jossa oli sisällä huumeita.

Tarjoilija soitti poliisit paikalle ja pariskunta jäi kiinni. Huume oli metamfetamiinia. Myöhemmissä tutkimuksissa selvisi, että pari ylläpiti yhdessä läheisen hotellin huoneessa pienimuotoista huumelaboratoriota, The Oregonian -lehti uutisoi.