Pysäyttävä valistusvideo: Tämä jokaisen autoilijan täytyy katsoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Liikenneturvallisuus on asia, joka koskettaa jokaista ihmistä. Maasta ja kaupungista riippumatta ihmiset siirtyvät paikasta toiseen pääasiassa teitä pitkin. Liikenteen turvallisuutta on yritetty parantaa lukemattomilla eri kampanjoilla, joiden joukosta löytyy ajoittain todellisia helmiä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkossa on julkaistu Speed Ad – Mistakes -niminen valistusvideo, joka on poikkeuksellisen pysäyttävä laatuaan. Jokaisen autoilijan tulisi katsoa tämä video ajatuksella ja pohtia miten me kukin voimme vaikuttaa liikenneturvallisuuteen sekä itsemme että erityisesti lasten vuoksi. Ja miksi joskus rikomme liikennesääntöjä ja olemme liian huolimattomia.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.