Yhdysvalloissa hyytävän kylmä: Vankikarkuri palasi lämpimään vankilaan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on parhaillaan menossa poikkeuksellisen kylmä kausi, ja se näkyy ympäri maata monin tavoin. Hieman yllättäen se näkyi Kentuckyn osavaltiossa myös vankilassa, josta eräs mies oli päässyt karkaamaan. Routa porsaan kotiin ajaa -sanonta osui tässä tapauksessa jälleen oikeaan.

Vankikarkuri nimittäin päätti Lexingtonin kaupungissa vapaaehtoisesti karkumatkansa ja palasi katuvana takaisin vankilaan. Hän ei kestänyt olla ulkona kylmässä ja halusi päästä takaisin Blackburnin vankilan lämpöön, ABC News uutisoi.

42-vuotias mies ei kuitenkaan kävellyt vankilaan, vaan hän meni läheiseen motelliin ja pyysi soittamaan poliisit hakemaan hänet. Paikallinen poliisi totesi ABC Newsille, että hyytävä talvisää on aivan liian kylmä ulkona pakoiluun. Vankilassa karkuri päätyi hoitoon orastavan hypotermian takia. Hän istuu kuuden vuoden vankilatuomiota.