Nainen, näin lähestyt unelmiesi miestä – ilman mokaamista

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Ihastuminen herättää kiherryttävän herttaisia tunteita ja aiheuttaa perhosten siipien havinaa vatsanpohjassa. Kun tunteet liitelevät aallonharjalla ja upea komistus kävelee esimerkiksi kadulla ohi, kuinka moni nainen tietää, miten lähestyä häntä itseään mokaamatta? Glamour-lehden artikkeli kertoo parhaimmat vinkit.

Kadulla kuljeskelevan miekkosen huomiota voi herätellä esimerkiksi luomalla häneen katsekontaktin. Kauniin neitokaisen hymy ja muutama ääneen lausuttu ystävällinen kommentti saattavat jo tehdä tehtävänsä. Moni mies on otettu siitä, että nainen uskaltaa lähestyä ja tehdä hänen suhteensa aloitteen. Vaikka romanttista kiinnostusta ei olisikaan, harvemmin uros kokee vastaavan tilanteen negatiivisena.

Joskus nainen bongaa uljaan komistuksen kuntosalilla. Kesken treenin lähestyminen voi kuitenkin arveluttaa, koska miehet keskittyvät usein kuntoiluun intensiivisesti salilla ollessaan. Kaunotar pystyy kuitenkin herättämään kiinnostusta esimerkiksi pyytämällä mieheltä apua kuntosalilaitteiden kanssa. Kohtelias herra todennäköisesti auttaa mielellään. Jos kiinnostus on molemminpuolista, juttu jatkuu todennäköisesti muilla aiheilla itsestään.

Ensimmäisten treffien jälkeen neidon päässä saattaa pyöriä kysymyksiä siitä, onko mies todella kiinnostunut hänestä. Jos nainen mielii toisille deiteille, voi hän itsekin tiedustella miehen viikonloppusuunnitelmia. Tämä saattaa tarttua syöttiin ja innostua viemään seuralaisen uudestaan ulos. Mikäli näin ei tapahdu, on syytä siirtyä takaisin pelikentälle suuremman kiinnostuksen omaavien urosten pariin.

Internetin maailmassa on tunnetusti helpompi lähestyä ketä tahansa rohkeasti. Alastonkuvaa ei kannata kiinnostavalle kaksilahkeiselle lähetellä, jos ei halua suoraan seksiseuraa. Sen sijaan mukava jutustelu ja ystävälliseen tyyliin itsestä kertominen voivat avata keskusteluyhteyden. On myös tärkeä kysellä toiselta kysymyksiä, jotta osoittaa mielenkiintoa esimerkiksi ihastuksen persoonallisuutta kohtaan.

Tytöillä on myös niin sanottuja ystäväpoikia, joiden kanssa käydään elokuvissa ja kahvilla kaverimielessä. Joskus ystävyys muuttuu rakkaudeksi, ja ajatukset kääntyvät romanttiseen suuntaan. Rehellisyys kuuluu ystävyyteen, joten voi olla hyvä asia kertoa omista tunteista suoraan vastapuolelle. Vaikka hän ei vastaisikaan tunteisiin, voi ystävyys edelleen jatkua, jos asiasta pystytään puhumaan hienotunteisesti ja kunnioittavasti. Parhaassa tapauksessa rakkaus alkaa leiskua.