Teini leikkasi peniksensä irti huumepäissään

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Design-huumeisiin kuuluva mefedroni tunnetaan Iso-Britanniassa paremmin nimellä Meow Meow. Viime vuosina on kantautunut paljon surullisia uutisia psykoaktiivisen aineen aikaansaamista vaikutuksista. Tuorein uutinen järkyttää koko maailmaa.

Lontoossa todistettiin viime kuussa poikkeuksellisen raakaa tapahtumasarjaa, kun ensin 19-vuotias opiskelijanuorukainen puukotti äitiään ja sen jälkeen leikkasi oman peniksensä irti. Nuori mies oli nauttinut synteettistä huumetta, jolla on samantyyppinen vaikutus kuin ekstaasilla ja kokaiinilla.

Paikalle saapuneet poliisit näkivät teinin ikkunassa heiluttelemassa verta suihkuavaa penistä. Sekä poika että 46-vuotias äiti kiidätettiin sairaalaan ja molemmat saivat hengenvaarallisia vammoja, Mirror uutisoi. Perheen lähipiiristä kerrotaan, että opiskelija on normaalisti erittäin rakastava ja avoin poika, mutta hän on pilannut elämänsä huumeilla. Pojan penis on onnistuttu ompelemaan takaisin kasaan ja äidin tila on vakaa.