Adrianne Curry pesi meikit pois: ”Rintani näyttävät hyviltä!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippumalli haussa -ohjelman lahjakkuus Adrianne Curry tunnetaan Twitterissä ja Instagramissa rintavia poseerauksia julkaisevana neitokaisena. Nörttimäinen älykköneito on kertonut aiemmin olevansa tietokonepelien, kuten World of Warcraftin, innokas fani.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

31-vuotias Adrianne on aiemmin nähty esimerkiksi Comic-Con-messuilla upeissa rooliasuissa pelien hengessä. Nyt hän on kuitenkin riisunut meikkinsä ja ottanut luonnollisen kauniin otoksen, jonka jakoi ihailijoilleen verkossa. Kuvassa edukseen ovat erityisesti mallikaunottaren muhkeat rinnat.

– Kokeilin uutta kasvohoitoa..Ihoni hehkuu! Rintani näyttävät myös hyviltä! Kirjoitti tähti Twitter-blogiinsa kuvan oheen.

Adrianne on ensimmäisen Huippumalli haussa -ohjelman kauden voittaja. Neito sai mallisopimuksen Wilhelmina Models -mallitoimiston kanssa, minkä jälkeen hän on esiintynyt useiden lehtien, kuten Us Weeklyn, Starin, Playboyn, Peoplen ja Maximin kuvissa. Avoimesti biseksuaali nainen oli aiemmin naimisissa näyttelijä Christopher Knightin kanssa. Tällä erää hän on suhteessa tuottaja Todd Royn kanssa.