Levy-yhtiö määräsi Ke$han rajulle laihdutuskuurille

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viihdemaailman tuotantoväen asettamat odotukset kaatuvat usein raskaina nuoren tähden niskaan. Popkaunotar Ke$han kerrottiin kirjoittautuneen jokin aika sitten vieroitushoitoon syömishäiriön ja alkoholismin takia. Laulajatar aikoo saada itsensä kuntoon 30 päivän hoitojakson aikana.

Usein syömishäiriöistä tai alkoholiongelmaista ihmistä kohtaan kohdistuu tuomitsemista, mutta kuinka moni pysähtyy miettimään syytä käsistä lähteneeseen elämäntyyliin? Nyt Ke$han vointiin liittyen on tullut uutta tietoa menneisyydestä. Taannoin tähti sai törkeän vaatimuksen mentoriltaan.

– Hänellä oli neuvonantaja, joka sanoi tavanneensa levy-yhtiön edustajia. He olivat miehen mukaan käskeneet Keshan pudottaa seitsemän kiloa kuukauden sisällä. Mies sanoi Keshalle, ettei välittänyt työntäisikö hän sormet kurkkuun vai ottaisi laittomia lääkkeitä, kunhan laihtuisi, kertoi Ke$han äiti Pebe Sebert Radar Online -lehdelle.

Ke$ha, eli Kesha Sebert, on viettänyt viime päivät Timberline Knolls -keskuksessa Chigagon lähellä. Tähän mennessä laulajattaren ystävät ovat syyttäneet Ke$han tuottajaa, Dr. Lukea eli Lukasz Sebastian Gottwaldia tämän syöksykierteestä. Äidin mukaan syy ei ollut pelkästään miehessä. Tähti haki hoitoa saatuaan ennen joulua hermoromahduksen, jonka aikana hän myönsi kärsineensä bulimiasta vuodesta 2009 asti. Lähipiiri on ollut huolissaan viime aikoina myös tähden juopottelusta.