Mies etsi ”kuumaa brunettea” rautatieasemalta – mutta millä tavalla…

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Epätoivoisimmat sinkut tekevät kaikkensa sen oikean löytämiseksi. Joskus varataan kokosivun ilmoituksia valtakunnan ykköslehdistä ja toisella kerralla ilmottaudutaan Napakymppiin X-kilpailijan rooliin. Olemassa on sinkkuristeilyjä ja pikadeittejä.

Twitter
Twitter

Nyt lontoolainen Gerald Abrahams on päättänyt etsiä unelmiensa naista Lontoon ihmisrikkaimmista paikoista. Hän kulkee esimerkiksi rautatieasemilla suuren kyltin kera, jossa lukee: ”Etsitään kuumaa brunettea vuodelle 2014!”. Lisäksi hän kantaa edessään pienempää kylttiä, johon on kirjoitettu: ”Treffejä ja romantiikkaa. Täytyy pitää koirista ja maisemasuunnittelijoista”.

Maisemasuunnittelijana työskentelevä mies on kavereidensa mukaan hieman nirso naisten suhteen. Hänen ideanaan on vain tehdä asioille jotain konkreettista ja käyttää mielikuvitusta. Hän vannoo, että sen oikean eteen on tehtävä kaikkensa, tai muuten saattaa tulla katumapäälle, Mirror-lehti uutisoi.