Motivaatiota kuntoiluun? Minipossu juoksumatolla näyttää mallia

Fitness · Tim Isokivi

Kuntosalit ovat jälleen vuoden alusta täyttyneet asiakkaista, jotka haluavat päästä eroon joulun aikaan kerääntyneistä kiloista tai toteuttaa uuden vuoden lupauksensa kuntoiluharrastuksen aloittamisesta. Aina motivaatiota itseään niskasta kiinni ottamiselle ei kuitenkaan ole.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Mikäli näin on, löytyy Youtube-videolta oiva esikuva reippaasta pienestä kuntoilijasta. Petpiggies-kanavalle lisätyllä videolla tavataan mikropossu, joka tepastelee juoksumatolla. Hellyyttävä töpselinenä päästelee menemään kuntoilulaitteella kuin vanha tekijä.

Minipossujen omistajat ovat aiemminkin innostuneet kuvaamaan pieniä possujaan videolle. Taannoin uutisoimme Youtube-videosta, jolla kahdeksanviikkoinen Spotty-minipossu nauttii emäntänsä avustamana suihkusta.