MIes yritti harrastaa seksiä junan tarjoilukärryn kanssa

Ohhoh! · Stara.fi

Humalaiset kanssamatkustajat aiheuttavat selväpäisten reissunautintoon säröä. Hiprakassa heiluvat matkailijat saattavat saada aikaiseksi suurta kaaosta ja punaisia korvia. Nyt eräs kovan luokan öykkäri on noussut otsikoihin poikkeuksellisen toilailunsa takia.

Skottilainen Andrew Davidson oli nauttinut ennen junamatkaansa hieman liikaa hapanta ja joutui lopulta vaikeuksiin kännisen käytöksensä vuoksi. 25-vuotias mies oli ensin flirttaillut samassa vaunussa istuneiden naismatkustajien kanssa, kunnes paikalle oli saapunut junan ravintolahenkilökuntaan kuulunut nainen.

Davidson päätti kokeilla onneaan myös tarjoilijan kanssa, ja yritti suudella häntä. Neitokainen pääsi kuitenkin pakoon himokasta humalaista, mutta hänen tarjoilukärrynsä jäivät käytävälle. Davidson oli niin sekaisin, että alkoi hieroa itseään kärryjä vasten. Samalla mies huusi tahtovansa suudella ja harrastaa seksiä kärryjen kanssa.

Metron uutisoiman artikkelin mukaan Davidson ei muista mitään tapahtuneesta, mutta tilanteella oli useita silminnäkijöitä. Mies joutuu nyt suorittamaan kännisen mokailunsa takia sata tuntia yhdyskuntapalvelua.