Kate Upton lennätettiin avaruuden rajoille – poseerasi rohkeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Kate Upton seurusteli puolen vuoden ajan Tanssii tähtien kanssa -tanssijakomistuksen, Maksim Chmerkovskiyn kanssa. Parin suhde päättyi kuitenkin taannoin eroon. Syyksi kerrottiin liian vähäinen yhteinen aika.

New York Post raportoi nyt, että Katesta supertähden tehnyt Sports Illustrated on vienyt uhkean mallikaunottaren hyvin poikkeukselliseen kuvauspaikkaan – eli avaruuden rajoille. Lehden 50-vuotisnumeron kansikuva on nimittäin kuvattu erikoisvalmisteisessa lentokoneessa, jossa Upton leijaili painottomuudessa. Hänen yllään oli hopeanvärinen uima-asu. Oheisissa kuvissa Upton poseerasi paparazzeille eilen. Sports Illustrated -lehti julkistetaan 11. helmikuuta.

kateuptonsportsillustrated2013

Viime vuonna Sports Illustrated kuvasi Uptonin kansikuvan Etelämantereella, ja sen jälkeen televisiotähti Jimmy Fallon vitsaili, että ”Seuraava kansikuva kuvataan sitten avaruudessa”. Lehti otti heiton vakavasti ja nyt kuvauspaikka oli melko lähellä avaruutta. Uptonin lisäksi juhlalehdessä poseeraavat mallimaailman legendoista Christie Brinkley, Tyra Banks, Carol Alt ja Bar Refaeli.