Pikkupojalla mystinen sairaus – ei kykene räpyttelemään silmiään

Ohhoh! · Stara.fi

Monelle kehon toimintaan liittyvät asiat ovat itsestäänselvyyksiä, kunnes jokin paikka kipeytyy. Tuolloin voi jälleen arvostaa omaa terveyttään ja mielessä voi jopa kehkeytyä suunnitelma sen vaalimiseen oikealla ruokavaliolla ja liikunnalla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Joskus ihminen kuitenkin syntyy tähän maailmaan jonkinlaisen sairauden kanssa. Kolmevuotiaalla Corbin Durantilla on synnynnäinen sydänvika, minkä lisäksi hermovauriot ja lihasongelmat vaikeuttavat hänen kävelemistään. Poika kärsii tämän lisäksi mystisestä sairaudesta, joka surkastuttaa hitaasti hänen aivojensa osia. Pikkumiehen kasvot ovat jo halvaantuneet, ja lapsi joutuu pitämään silmiään kiinni suurimman osan ajasta, koska ei pysty räpyttämään silmiään.

Lääkärit eivät ole vuosienkaan kokeiden jälkeen onnistuneet diagnosoimaan oregonilaisen pojan tilaa. Heidän mukaansa on todennäköisesti kyse geneettisestä epämuodostumasta. Lapsen perhe kerää tempauksilla ja verkkosivuillaan rahaa tämän 20.000 dollarin tutkimuksiin Minnesotalaisella Mayo-klinikalla, uutisoi ABC News.