Kris Jenner on varsinainen puuma uima-altaassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kardashianien perhe on ollut viime aikoina otsikoissa erityisesti avioerojen ja tulevien häiden tiimoilta. Kun kurvikuningatar Kim Kardashian suunnittelee häitä kihlattunsa Kanye Westin kanssa, ovat äiti Kris Jenner ja Khloe-sisko omien pitkien parisuhteidensa lopussa.

58-vuotias Kris on varsin nuorekas realitymamma, joka on teettänyt itselleen lukuisia kauneusleikkauksia. Hän ei pelkää esitellä vartaloaan paljastavissa asuissa, koska on varsin hyvässä kunnossa. Nyt nainen ilahdutti Instagram-seuraajiaan bikiniotoksella, joka oli mukana kuvakollaasissa.

Hollywoodin seksikkäimpiin isoäiteihin kuuluva Kris Jenner eroaa miehestään Bruce Jenneristä. Pari meni naimisiin vuonna 1991, kun avioero Robert Kardashianista astui voimaan. Taannoin Kris tunnusti katuvansa koko liittoa Jennerin kanssa. Ero sai perheen lapset jakautumaan kahteen leiriin.