Mies, varo tällaisia naisia – eivät ole vaivan arvoisia

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Moni mies tuskailee naisasioiden kanssa lähinnä siksi, että he eivät tiedä, onko mielitietty kaiken yrittämisen arvoinen. Naiset osaavat olla varsinaisia oikkuja, mutta jokainen itseään kunnioittava mies tuntee näissäkin asioissa rajansa.

Miehen varoituskellojen pitäisi soida ainakin siinä vaiheessa, jos nainen ei osaa elää muuta kuin omaa elämäänsä. Hän ei koskaan ole kiinnostunut miehen asioista, eikä hyppää kumppaniaan kiinnostaviin asioihin tai tekemisiin mukaan. Toki naisten tulee joskus olla oman elämänsä prinsessoja, mutta yhteinen suhdepolku on tarkoitettu molempien osapuolten asteltavaksi.

Nainen kannattaa poistaa elämästä myös silloin, jos hänen arvomaailmansa ei kohtaa miehen kanssa millään tasolla. Voi olla, että neitokainen edustaa erilaista kulttuuria liian monen asian suhteen, puhutaan sitten uskonnosta tai raha-asioista. Myös kiireiset naiset ovat kinkkisiä paloja purtavaksi. Mikäli nainen ei osaa hiljentää tahtiaan miehensä vuoksi, ei hän todennäköisesti ole vaivan arvoinen.

Mikä olisikaan se suhteen pahin moka, mitä nainen voi kumppanilleen tehdä? No, tietysti kutsua rakastaan entisen poikaystävän nimellä. Pitkäaikaisissa seurustelusuhteissa olleet ihmiset saattavat lipsauttaa joskus mielensä syövereistä entisen kullan nimen tiskiin, mutta mikäli tämä toistuu turhan usein, ei ex-suhde ole aidosti taakse jäänyttä elämää.

Myös yksipuolinen yhteydenotto ja kommunikointi niin puhelimella, sängyssä kuin illanvietossa kielii yleensä siitä, että rakkauden viestintä on heikkoa, eikä sitä kannata jatkaa. Jos mies on aina se, joka ottaa asiat puheeksi tai tarttuu toimeen, voi naista kuvailla suorastaan saamattomaksi.

Naiset saattavat olla mielipiteidensä ja tunnetilojensa suhteen kovin ailahtelevaisia, mutta mikäli tilanteet lipsahtavat jatkuvasti yli hilseen, voi mies miettiä kannattaako kinastelua ja sormien läpi katselemista jatkaa. Sama pätee neitokaisiin, jotka ovat muuttuneet radikaalisti suhteen aikana. Mikäli heidän luonteen äkilliselle muutokselle ei löydy järkiperäistä syytä, voidaan vain olettaa, että nainen on teeskennellyt suhteen alussa.

Rakkaus on kahden kauppaa ja yleensä parhaimman suhteen saavat he, jotka toisiaan ymmärtävät. Jos nainen ei yksinkertaisesti pysty asettumaan miehensä saappaisiin tai elää muuten eri aaltopituudella, ei hänen kanssaan kannata suunnitella sen suuremmin yhteistä tulevaisuutta. Miesten ei tarvitse olla naistensa pelastajia, vaikka voivat antaa turvallisuuden tunnetta. Ongelmissa rypevät neitokaiset ovat kuin ansa, jossa vain toinen osapuoli antaa ja toinen saa, eikä tilanne tasaannu varmaankaan koskaan. Suhde perustuu avunannolle.

Lopullinen ja viimeinen niitti on kuitenkin uskottomuus. Pettävän naisen kelkkaan ei kannata hypätä, sillä tunneperäisistä syistä vieraiden kanssa sänkypuuhiin eksyvät neitokaiset eivät yleensä muutu edes ajan kanssa. Men’s Fitness myös muistuttaa, että mikäli näitä vaaran merkkejä on ilmassa, kannattaa ensin selvittää asioita ja jos sekään ei auta, on helpompi luovuttaa. Joskus nimittäin vaihtamalla paranee.