Äitinsä menettänyt koki elämänsä järkytyksen – arkussa oli tuntematon ruumis

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Läheisen kuolema on monen ihmisen pahin pelko. Usein surevat omaiset toivovat hautajaisjärjestelyiden sujuvan suunnitelmien mukaan, mutta tämä ei aina toteudu käytännössä. Joskus harvoin esimerkiksi ruumiit vaihtavat paikkaa.

Nyt erään surevan tyttären kerrotaan järkyttyneen, kun hän löysi tuntemattoman ihmisen ruumiin äitinsä arkusta. Lisa Kondvarin äiti Margeret Porkka kuoli 82 vuoden iässä ollessaan lomalla St. Martinin saarella Koillis-Karibialla. Ruumis lähetettiin läheisten kotiin New Jerseyyn haudattavaksi.

Hautajaisissa paljastui kuitenkin yllätys, kun äidin arkusta paljastui toisen naisen ruumis. Väärä ruumis kuuluu Daily Mirror -lehden mukaan kanadalaiselle naiselle, joka kuoli samoihin aikoihin Karibianmerella sijaitsevalla saarella. Porkan ruumis on saatettu tuhkata, koska se lähettiin vahingossa Ottawaan. Yllättävä vaihdos on herättänyt perheessä Lisa-tyttären mukaan vihaa ja katkeruutta.