Emma Watson bikineissä rantalomalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvasarjan tähti Emma Watson vietti koko nuoruutensa julkisuudessa, sillä hän nousi maailman tietoisuuteen jo 10-vuotiaana ensimmäisessä Harry Potter -elokuvassa. Malliuraa tekevä näyttelijä on parhaillaan opiskelija. Nyt hän on ehtinyt opinnoiltaan rantalomailla bikineissä.

Paparazzi ikuisti viikonloppuna Emma Watsonin lomailemassa Karibialla yhdessä poikaystävänsä Matthew Janneyn kanssa. Emma nautiskeli auringosta ja merivedestä mustiin bikineihin sonnustautuneena.

Viime vuonna elokuvalehti Empiren lukijat valitsivat Emma Watsonin maailman seksikkäimmäksi naistähdeksi. Samoihin aikoihin hänet kuvattiin osallistumassa Gravity-elokuvan maailmanensi-illassa New Yorkissa. Emma oli pukeutunut juhliin näyttävään valkoiseen minimekkoon.

23-vuotias näyttelijäkaunotar on tehnyt viime vuosina myös pesäeroa vanhaan lapsitähden imagoonsa ja Harry Potter -rooliinsa. Watson nähdään parhaillaan The Bling Ring -elokuvan pääosassa. Leffauran ohella hän on kuitenkin poseerannut jo parin vuoden ajan mallina muun muassa Burberryn mainoksissa. Watson opiskelee yliopistossa englanninkielisen kirjallisuuden tutkimista.