Hilary Duff eroaa NHL-tähdestä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Hilary Duff muistetaan parhaiten roolistaan Lizzie McGuire -televisiosarjassa. Nainen on viime vuosina keskittynyt perhe-elämään uransa sijaan. Hän koki musertavan uutisen viime kesänä, kun menetti yhtäkkiä Lola-chihuahuansa.

Nyt tähden elämässä puhaltavat suuremmalla kämmenellä muutoksen tuulet. 26-vuotias Hilary Duff eroaa nimittäin aviomiehestään NHL-pelaaja Mike Comriesta. Pari meni naimisiin vuonna 2010, mutta liitto on mitä ilmeisimmin tullut tiensä päähän. He ilmoittivat asiasta yhdessä ja kertoivat olevansa edelleen hyvissä väleissä, uutisoi TMZ-lehti.

Pariskunnalla on yhteinen Luca-poika, joka syntyi vuonna 2012. Duffin äidin Susanin mukaan pari on päättänyt ottaa poikansa yhteishuoltajuuden. Vaikka hänen tyttärensä rakastaakin Mikeä, pari on parempi pelkkinä ystävinä. Duff twiittasi faneilleen ilmoituksen jälkeen terveisensä.

– Mike ja minä istumme täällä, ja arvostamme kiltteyttänne ja hyviä toivotuksia. Ei helppo päivä, mutta selviämme siitä yhdessä, kirjoitti Hilary Twitter-blogiinsa.

Pari bongattiin äskettäin viettämässä yhdessä uudenvuoden iltaa. Texasissa varttunut Duff nousi jo teini-iässä julkisuuteen. Entinen lapsitähti on onnistunut tekemään rooleja lukuisissa elokuvissa, ja hänet muistetaan esimerkiksi Material Girls, War, Inc., What Goes Up, According to Greta, Beauty & the Briefcase ja She Wants Me -elokuvista.