Justin Bieberin munatempaus tuli kalliiksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Justin Bieber joutui äskettäin ongelmiin naapurinsa kanssa, kun mies väitti popparin pommittaneen hänen kotiaan kananmunilla. Naapuri joutui soittamaan poliisit paikalle, kun tähti tykitti ainakin parikymmentä munaa miehen ja tämän talon päälle.

Nyt Los Angelesin Calabasasin asuinalueella sattuneen episodin lopputulosten kerrotaan maksavan naapurille maltaita. Mies voi joutua TMZ-sivuston mukaan pulittamaan jälkisiivouksesta 20.000 dollaria. Hänen kotinsa koko edusta täytyy rapata laastilla uudelleen, joten vahinkojen odotetaan koituvan perinteistä 400 dollarin työtehtävää kalliimmaksi.

Bieber ei ole ottanut tapauksen tiimoilta yhteyttä naapuriinsa anteeksipyynnön merkeissä, mikä luonnollisesti syö miestä. Poppari saattaa kuitenkin joutua vielä munien heittelemisestä vastuuseen, sillä hän voi saada syytteet vandalismista ja rikoksesta kalliiden jälkisiivouskustannusten takia. Bieberin kerrotaan heitelleen munia myös poliisin saavuttua paikalle.

Järkevän käytöksen sijaan nuorukaisen uskotaan kuhertelevan parhaillaan on-off-tyttöystävänsä Selena Gomezin kanssa. Parin on nimittäin viime aikoina kuultu viettäneen aikaa yhdessä. Kaksikko tavattiin vastikään kaahailemassa Segway-menopeleillä.