Coco lanseerasi oman dildosarjansa: ”Coco-licious…”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Räppäri Ice-T nappasi itselleen bisnestajuisen vaimon naidessaan Nicole Coco Austinin. Tästä on käytännön todisteita, sillä nyt neitokaisen kerrotaan suunnitelleen myyntiin omaa nimeään kantavan Coco-Licious-seksivälinesarjan.

Neito julkaisi Twitter-blogissan kuvan, jossa hän poseeraa seksilelujen vierellä rintavassa punaisessa topissa ja tiukoissa farkuissa. Valikoimassa näyttää olevan ainakin hieromasauvoja ja anaalitappeja. Eiköhän näillä eväillä löydy Ice-T:n ja Cocon makuuhuoneeseen kuumaa tunnelmaa ja nautinnontäyteisiä hetkiä?

Kyseiset tähdet ovat malliesimerkki pariskunnasta, jonka lempi oli rakkautta ensisilmäyksellä. He solmivat liiton pian ensitapaamisensa jälkeen. Vuodesta 2001 yhdessä ollut pari tähdittää Ice Loves Coco -realitysarjaa. Nicole Coco Austin on tehnyt uraa tanssijana, glamourmallina, näyttelijänä ja kirjailijana. Ice-T:tä taas pidetään yhtenä rap-genren suurista alkuajan vaikuttajista.