Härski parodia leviää verkossa: ”Mitä tehdä Guggenheimille”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kohutuimpia puheenaiheita on ollut viime vuoden ja alkaneen tammikuun ajan Guggenheimin museon mahdollinen rakentaminen Helsinkiin. Tapahtumat projektin ympärillä ovat edenneet viime päivinä niin nopeasti ja sekavasti, että jopa tiedotusvälineiden on ollut vaikea pysyä tilanteen tasalla.

Nyt verkossa leviää museon vastustajien laatima hulvaton ohje, jossa kerrotaan seikkaperäisesti mitä Guggenheimille tulisi tehdä. Parodiakuvan tekijästä ei ole tietoa. Kuvan yhteydessä leviää kuitenkin linkki aiheesta kertovalle verkkosivulle.

guggeinheim15012014

Sosiaalisissa medioissa kansalaiset ovat suomineet kovin sanoin Guggenheimin projektia, siihen liittyvää tonttikähmintää ja arkkitehtikilpailua. Osin siksi Guggenheim veti aiemmin tänään pois hakemuksensa 800 miljoonan euron valtion tuesta. Ennen ilmoitusta Vihreät tosin kertoi lopettavansa arkkitehtikilpailun tukemisen, mikäli valtio myöntää Guggenheimille rahaa.