Gynekologit kehittivät täydellisen dildon: ”Orgasmin kolmas aste”

Lifestyle · Stara.fi

Seksielämää piristävät ja parantavat tuotteet ovat parissakymmenessä vuodessa muuttuneet vaietusta tabusta yleisesti hyväksytyiksi tuotteiksi, joita myydään jo jopa markeiteissa. Samalla alan tuotekehitys on vauhdittunut huomattavasti, ja voittajia ovat asiakkaat.

Kuva: AnnSummers.com
Kuva: AnnSummers.com

Kehityksen myötä uudenlaisia hieromasauvoja, eli dildoja, on lanseerattu tiuhaan tahtiin. Nyt vuorossa on ollut jälleen yksi uutuus, joka on tällä kertaa gynekologien naisille suunnittelema Ultimate G Vibrator. Silikonivalmisteista ja akkukäyttöistä uutuutta myyvän AnnSummers.comin mukaan nainen pääsee sen avulla ”orgasmin kolmannelle asteelle”, sillä sen väitetään löytävän mystisen G-pisteen kilpailijoita paremmin. Britanniassa tuotteen hinta on noin 80 euroa.

Uusimmat