Mitkä luomumuodot! Kate Upton uhkeana lehtibileissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen Kate Upton lukeutuu mallimaailman tämän hetken ykkösnimiin. Vaaleaverikkö seurusteli puolen vuoden ajan Tanssii tähtien kanssa -tanssijakomistuksen, Maksim Chmerkovskiyn kanssa. Parin suhde päättyi kuitenkin taannoin eroon, ja syyksi ilmoitettiin liian vähäinen yhteinen aika.

Splash
Splash

Kate Upton nähtiin viime vuonna Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kannessa, ja saman kunnian hän tulee saamaan tänäkin vuonna. Sitä ennen hänet on voitu bongata kyseisen julkaisun 50-vuotisjuhlissa, joita vietettiin Los Angelesissa. Kate nähtiin punaisella matolla mustassa, tyylileen sopivan avarakauluksisessa mekossa.

Splash
Splash
Splash
Splash

Viime vuonna Sports Illustrated kuvasi Uptonin kansikuvan Etelämantereella, ja sen jälkeen televisiotähti Jimmy Fallon vitsaili, että ”Seuraava kansikuva kuvataan sitten avaruudessa”. Lehti otti heiton vakavasti ja nyt kuvauspaikka oli melko lähellä avaruutta. Uptonin lisäksi juhlalehdessä poseeraavat mallimaailman legendoista Christie Brinkley, Tyra Banks, Carol Alt ja Bar Refaeli.