Poptähden raju paljastus – oli kuolla anoreksiaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Ke$han lähipiiri on viime aikoina voinut huokaista helpotuksesta, kun syömishäiriöinen ja juopotteleva tähti saatiin vihdoin hoitoon chigagolaiselle klinikalle. Äiti Pebe hakeutui myös saman laitokseen posttraumaattisen stressin takia.

Nainen on valottanut viihdelehtiä tyttärensä tilasta. Ke$han äidin mukaan viihdemaailman tuotantoväen asettamat odotukset ovat painaneet niin raskaina neitokaisen harteilla, että tämä miltei menehtyi näännytettyään itseään anoreksian ja bulimian kourissa.

– Lääkärit sanoivat minulle, etteivät he olleet koskaan nähneet niin alhaista verenpainetta, paitsi sydänkohtauksen tai halvauksen saaneilla. Heidän mukaansa oli ihme, ettei hän kaatunut kuolleena lavalle, kommentoi 26-vuotiaan tähden äiti People-lehdelle.

– Olen katsonut kauniin, itsevarman ja nerokkaan tyttäreni suuntaan osoitettua naureskelua, joka on kohdistunut hänen painoonsa ja ulkonäköönsä. Asia meni niin pitkälle, että hän melkein kuoli.

Pebe Sebert syyttää Ke$han entistä manageria David Sonnenbergia ja tuottaja Lukasz Gottwaldia tyttärensä negatiivisesta suhtautumisesta ruokaan. Ke$ha, eli Kesha Sebert, on viettänyt viime päivät Timberline Knolls -keskuksessa Chigagon lähellä. Äskettäin tähden keikkaraideri vuoti julkisuuteen, ja siinä oli mukana vain hyvin vähän syötävää ja huomattavan paljon alkoholijuomia.