Diilereiden kannabikset varastettiin – soittivat poliisit paikalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi Yhdysvaltojen suurimmista uutisista vuodenvaihteen jälkeen on ollut Coloradon osavaltiossa laillistettu kannabis ja siihen liittyvät ilmiöt. Suurimmassa osassa Yhdysvaltoja kannabis on kuitenkin edelleen laissa kiellettyjen aineiden listalla.

20- ja 22-vuotiaat Ohiossa asuvat miehet soittivat poliiseille ilmoittaakseen tulleensa ryöstetyksi paikallisen Taco Bell -ravintolan parikkipaikalla. Miehet kertoivat harjoitelleensa alueella miekkataistelua teini-ikäisten poikien kanssa. Miekkaharjoitusten jälkeen teinipojat ryöstivät heidät.

Sebastian Wozniak ja Anthony Klier -nimiset miehet eivät kuitenkaan suostuneet paljastamaan poliiseille, mitä pojat tarkalleen ottaen varastivat. Viranomaisten epäilys heräsi, ja lopulta miehet tunnustivat ryöstösaaliin olleen kannabista. Sebastian oli yrittänyt myydä teineille 80 dollarin edestä huumeita. Yksi pojista oli suihkuttanut miehen kasvoille pippurikaasua, napannut kannabiksen, ja nuoret olivat juosseet pois paikalta.

Cleveland.com-sivuston mukaan Sebastian ja Anthony pidätettiin heidän itsensä paikalle hälyttämien poliisien toimesta. Miehiä syytetään kannabiksen salakuljetuksesta ja viranomaisten työn häiritsemisestä. Kannabiksen varastaneet nuoret ovat tiettävästi edelleen vapaalla jalalla.