Lisa Opie huikeassa bikinikuosissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloista löytyy vuosittain kymmeniä uusia missikaunottaria, kun osavaltioissa kruunataan omat missit, jotka taas kisailevat koko maan missitittelistä. Eräs missikaunottarista on Miss Neitsytsaaret USA Lisa Opie, joka on myös Miss Nationwide.

Lisa Opie kuvattiin eilen Miami Beachilla, jossa hän nautiskeli olostaan mustiin bikineihin sonnustautuneena. Täydellisyyttä lähentelevä vartalo osoitti, ettei Lisa ollut sortunut joulun aikana liialliseen herkutteluun.

22-vuotias kauneuskuningatar Lisa Opie työskentelee nykyisin myös uimapukujen ja bikinien suunnittelijana. Missikaunottarella on oma uimapukumallisto, jota hän esittelee ahkerasti. Lisäksi Opie toimii aktiivisesti koulukiusaamista vastustavassa järjestössä. Hänellä on kiusauksen vastainen verkkosivusto nimeltä Lady Code.