Vuoden 2013 surkeimmat elokuvat: Tässä ovat ehdokkaat!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joka vuosi elokuva-alan kerma kokoontuu Los Angelesissa järjestettävään Oscar-gaalaan, jossa palkitaan vuoden parhaiksi valitut elokuvat ja näyttelijät. Oscar-gaalaa edeltävänä iltana järjestetään Hollywoodissa myös Golden Raspberry, eli Razzie-gaala, jossa sen sijaan valitaan vuoden huonoimmat elokuvat ja näyttelijät.

Tämän vuoden Razzie-ehdokkaat on nyt julkistettu. Ehdokkaiden listaa johtaa Adam Sandlerin tähdittämä komediaelokuva Grown Ups, joka on päätynyt huonoimman naispääosanesittäjän kategoriaa lukuunottamatta jokaiseen luokkaan. Huonoimman elokuvan tittelistä kilpailevat myös muun muassa scifi-seikkailu After Earth ja Johnny Depp -floppi The Lone Ranger.

Huonoimmasta miespääosanesittäjästä kilpailevat muun muassa Johnny Depp, Will Smithin poika Jaden Smith ja Ashton Kutcher. Huonoimman naispääroolin kyseenalaisesta kunniasta ehdolla ovat sen sijaan Selena Gomez, The Canyons -farssia tähdittänyt Lindsay Lohan ja Halle Berry, joka esiintyi komediaksikin kutsutussa Movie 43 -tekeleessä.