Candice Swanepoel esittelee ruskettunutta bikinivartaloaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eteläafrikkalainen huippumalli Candice Swanepoel nähtiin taannoin Brasilian Vogue-lehden kansikuvassa. Victoria’s Secret -tähti poseerasi kannessa minikokoisissa bikineissä jalat haarallaan. 25-vuotias vaaleaverikkö on sittemmin jakanut Instagram-tilillään uusia otoksia itsestään.

Candice Swanepoel esittelee tuoreissa kuvissa muun muassa ruskettunutta bikinivartaloaan. Hän myös jakoi kaksi otosta taannoisista Brasilian Vogue-lehden kuvauksista.

Mooi Riverillä Etelä-Afrikassa syntynyt Candice omaa hollantilaisia sukujuuria. 15-vuotiaana hänet löydettiin mallitöihin, jonka jälkeen ura on noussut tasaisesti. Vuonna 2010 Swanepoelista tuli Victorian enkeli, vaikka hän on työskennellyt merkille jo vuodesta 2007 lähtien. Neito on oppinut mallipoikaystävältään Herman Nicolilta sujuvan portugalin kielen.