Poliisiraportti: Justin Bieberin talo kuin huumeluola!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka poptähti Justin Bieber joutui poliisien kiinniottamaksi ja kotietsinnän kohteeksi hänen heiteltyään naapuriaan kananmunilla ja aiheutettuaan muhkeat aineelliset vahingot naapurin talolle. Kotietsinnässä poptähden asunnosta löytyi huumeita.

Viime viikolla Bieberin talolle saapui useita poliisipartioita, jotka etsivät valvontakameran tallennetta välikohtauksesta. Nyt poliisiraportti on paljastanut, että huumelöydös oli huomattavasti aikaisemmin kerrottua laajempi. Huumeita ja niiden käyttämiseen tarvittavaa välineistöä löydettiin nimittäin runsaasti, poliisiraportin haltuunsa saanut TMZ uutisoi.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

TMZ kertoo, että poliisiraportin mukaan marijuanaa säilytettiin näkyvästi kahdessa suuressa keksipurkissa. Lisäksi talosta löytyi 4-5 käytettyä tyhjää kodeiinipakkausta sekä 3 suurta kannabiksen käyttöön tarkoitettua bongia, joista yksi oli televisiohuoneessa ja kaksi keittiössä. Talosta löydettiin myös kodeiinin värittämiä Fanta-virvoitusjuomapulloja. Nimettömien lähteiden mukaan poliisit eivät löytäneet kaikkia huumeita, sillä osa ehdittiin huuhtoa alas wc-pöntöstä.